|
05
· | 08.03.2003 | Vít Pechanec |
Příspěvek od Vít Pechanec z 08.03.2003 |
|
Tisková zpráva
Konference HORECA Special 2003: pomoc při přípravě firem na vstup do Evropské unie
Vysoká škola hotelová Praha, Národní federace hotelů a restaurací ČR, sdružení HO.RE.KA ČR a SPOLHOST a poradenská firma INCOMA Consult založily v roce 2001 tradici odborných a společenských setkání majitelů a managerů firem podnikajících na českém gastronomickém a hotelovém trhu. Prvních 2 ročníků konferencí, pořádaných pod názvem HORECA se zúčastnilo celkem přes 700 restauratérů, hoteliérů a jejich dodavatelů.
Enormní zájem účastníků o tyto konference vedl organizátory nejen k rozhodnutí uspořádat 3.ročník tohoto vrcholového setkání (HORECA 2003, Top Hotel Praha, 6.11.2003), ale i k zahájení příprav specializovaného setkání věnovaného vysoce aktuální problematice přípravy na vstup do Evropské unie. To se pod názvem HORECA Special 2003 uskuteční dne 20.5.2003 v Kongresovém centru Brno, a to jako součást nového veletržního projektu G+H.
Konference HORECA Special 2003 bude rozdělena do 2 hlavních částí. Její úvodní blok, moderovaný prof. Jindrou, rektorem Vysoké školy hotelové Praha, bude diskutovat vliv vstupu ČR do Evropské unie na různé úrovně podnikání. Celostátní a mezinárodní aspekty pokryje vystoupení nového ředitele České centrály cestovního ruchu p. Gladiše. Další referáty se budou zabývat dopady na region (na příkladu Jihomoravského kraje), hotel a dodavatelskou firmu. Druhý programový blok, řízený p. Mužíkem, Partnerem INCOMA Research, bude věnován vývoji HORECA sektoru v sousedních státech a hledání pozitivní inspirace pro naše domácí podnikání. V panelové diskusi na toto téma přislíbili účast experti na gastronomii a cestovní ruch z Rakouska, Slovinska a Maďarska.
|
|
© 1999-2023 Hotel Fontána, s.r.o. - Ubytování Svitavy. Kontaktní e-mail info@cestovni-ruch.cz. Právní doložka Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno vyjma odborných prací pro školní či vědecké účely v případě, že budou respektována pravidla citace a uvedení zdroje. |
|
|